Від раку помер актор Стів Бін (справжнє ім'я Стівен Леві).

Передає The Variety.

Стіву в день смерті було 58 років. Він помер у своєму будинку в Лос-Анджелесі після довгої боротьби з раком носа.

Страшний діагноз був поставлений акторові ще в 2016 році. Після цього Стів Бін розповів про свою боротьбу зі страшною хворобою у есе «Мій рік без носа», яке було опубліковано в журналі MEL.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще


Стів Бін народився 27.04.1960 року в штаті Массачусетс, США. У віці 20 років виступав разом з коміком Крісом Зіто і став популярним серед бостонської аудиторії в якості комедіанта. Потім він переїхав в Лос-Анджелес і почав писати для відомих гумористичних шоу і зніматися в кіно.

Стів Бін став відомим популярність завдяки ролям у таких серіалах, як «Зачаровані», «Безстидники», «Рей Донован», «Одружені і з дітьми», «Тримайся, Чарлі!» і «Дарма і Грег». Він також виконував ролі в таких фільмах, як «Мишаче полювання», «Вибух з минулого» і «Приїжджі».

Нагадаємо, Померла близька подруга Путіна: намагався врятувати громадянством

Баронеса Ірен де Дреєр загинула у Франції на 104-му році життя. Нагадаємо, що баронесі начальник кримських і донецьких головорізів Путін на 100-річний ювілей подарував громадянство Російської Федерації.

Про це стало відомо завдяки повідомленням її сина Томи.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" На похороні Децла сталося щось дивне: страшно стало всім

похоронах російського репера Кирила Толмацкого (Децла), які пройшли в Москві в середу, 6 лютого, стався неприємний інцидент.

Як пише МК, церемонія прощання з артистом відбулася в ритуальному залі Центральної клінічної лікарні міста. В один з моментів, мікрофон взяв невідомий молодий чоловік, який пообіцяв "помститися за Кирила".

Також Знай.ua" писав про те, що Відомий пропагандист Путіна раптово помер: мав особливий стиль

Російськи журналіст Юрій Кучинський пішов з життя. Відомо, що чоловік працював у пропагандистському телеканалі НТВ.

Про це стало відомо завдяки повідомленням з місця роботи кореспондента.