Популярний російський актор Сергій Селін, який зіграв культового персонажа Анатолія Дукаліса в серіалі "Вулиці розбитих ліхтарів", потрапив у страшну ДТП.

Ця інформація стала відома з соцмереж, де і опублікували перше фото після зіткнення, а на знімку фанати серіалу впізнали Селіна.

Актор відомий за роллю Сергія Дукаліса у серіалі "Вулиці розбитих ліхтарів"
Сергій Селін

Аварія сталася в центрі Петербурга. У Mitsubishi Селіна під час червоного сигналу світлофора ззаду врізалася інша машина.

Сам артист пізніше розповів журналістам що сталося насправді. За словами Селіна, аварія сталася на площі Повстання, удар припав на прикріплене позаду автомобіля запасне колесо, яке майже не постраждало. Дружина актора перебувала в машині на момент ДТП. На щастя, ніхто не був травмований.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Актори серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів"
Сергій Селін та Олексій Нілов

Зазначимо, що серіал "Вулиці розбитих ліхтарів" включає в себе 16 сезонів, при цьому кожна серія розповідає глядачеві про новий злочин. Селін в ролі Дукаліса брав участь у перших п'яти сезонах. Згідно з останніми даними, зйомки 17 сезону заплановано на поточний рік.

Нагадаємо, що у мережі опублікований відеозапис ДТП, в результаті якого був госпіталізований президент Молдови Ігор Додон. Відео виклала в Facebook служба охорони і державного захисту країни.

На кадрах видно, як вантажівка намагається здійснити обгін і врізався в автомобіль президента Молдови. Після зіткнення авто, в якому їхав Додон, вилетіло в канаву, а вантажівка зіткнулася з заднім авто.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", водій Chevrolet Lacetti в стані сильного алкогольного сп'яніння, насмерть збив жінку в Дарницькому районі Києва. Аварія сталася близько 05:40 ранку. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП Києва.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Києві 9 вересня п'яна в мотлох жінка влетіла в стовп, а після аварії влаштувала істерику прибулим на місце події патрульним. Про інцидент повідомляється в Telegram-каналі "Київ Оперативний".