Відомого американського актора і співака Джуссі Смоллета звірячому побили прямо на вулиці. Інцидент стався в Чикаго. Двоє чоловіків накинулися на нього, ударили по обличчю, накинули на шию мотузку і облили поки невідомим хімікатом.

Відразу ж після побиття зловмисники зникли з місця злочину. Відомо, що напад, швидше за все, було скоєно на грунті ненависті, так як 36-ти річний актор афроамериканського походження є відкритим гомосексуалом. Про те, що трапилося повідав портал "Politeka".

З отриманими травмами Смолетт був госпіталізований, проте зараз його стан стабільно, і він активно співпрацює зі слідством. Зараз правоохоронці збирають дані з камер відеоспостереження, які знаходяться поруч з місцем події, щоб можна було визначити особи нападників.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Напад на актора гнівно засудили його фанати, шанувальники серіалу, американська неурядова ЛГБТ-організація GLAAD і Національна асоціація сприяння кольоровому населенню США.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що у Львові на центральному залізничному вокзалі зникла жінка, яка поверталася з роботи в Польщі. Жінку звуть Любов Коберник. Відзначається, що жінка родом з міста Черкаси. Про це повідомляють близькі зниклої жінки в соцмережах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Хакасії рідні бабуся з дідусем спалили в печі свого онука, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Обвуглений труп хлопчика було знайдено п печі. Інцидент стався, поки мати 11-ти річного хлопчика перебувала в сусідньому селі. Як повідомило управління слідчого комітету Хакасії, страшний злочин сталося в селі Харою Таштипского району республіки. Про інцидент стало відомо від місцевих ЗМІ.

Ще портал "Знай.ua" писав про те, як на трасі Одеса-Овідіополь зіткнулися маршрутне таксі, вантажний і легковий автомобілі. Внаслідок ДТП загинуло двоє людей та ще четверо травмовані. Інцидент стався у вівторок ввечері, 29 січня. За повідомленням відділу комунікації поліції Одеської області, аварія сталася близько 19:00 у Гребного каналу. "Встановлено, що в ДТП загинули двоє пасажирів маршрутного таксі - молода людина і дівчина. Вони обидва - працівники поліції", - йдеться в повідомленні.