Про нову шахрайську схему власників автомобілів попередили небайдужі громадяни в мережі. Водіям пояснили, що означають гроші під двірниками і як реагувати в такій ситуації.

Якщо під двірниками автомобіля знаходяться гроші, в жодному разі не варто виходити з авто, щоб подивитися на них чи забрати їх. Найкращим виходом в цій ситуації буде – закрити двері на замок та їхати з місця парковки. Про це повідомляє видання Хвиля.

Водіїв попередили про нову шахрайську схему

Автор поста у Facebook розповів про те, як сам мало не потрапив у злодійську авантюру:

"Виїжджаючи з парковки супермаркету, я виявив, що у мене під двірниками засунута 200-гривнева купюра. Якби я не чув про подібні випадки раніше, то обов'язково б вийшов, щоб взяти її, а так - заблокував двері і рушив", - написав він. Повідомлення в мережі

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Водіїв попередили про нову шахрайську схему

Задумка злочинців полягає в тому, що водій вийде з машини, щоб забрати гроші. В цей час шахрай або сяде за кермо і викраде автомобіль, або привласнить, залишені на водійському сидінні речі.

Така думка виникла у автора після того, як він замітив за собою слідкування. Машина, що була припаркована неподалік, рушила слідом за ним, але пізніше змінила напрямок руху. Автор зауважив, що згадане авто було без номерів та з тонуванням на вікнах.

Нагадаємо, раніше в Одесі помітили жебрачку, яка "зцілилася" після "відпрацьованої зміни"

Як повідомляв портал "Знай.ua", люди масово стають жертвами шахраїв

Також "Знай.ua" писав, що у Києві шахраї змінили тактику