У Тернополі пенсіонерка звернулася до правоохоронців через недбалість лікарів. Так, у місцевій лікарні медики не помітили у неї п'ять переломів, які пацієнтка отримала під час ДТП.

Як відзначається, 64-річна вахтерка музичного училища Ольга Залізняк потрапила у ДТП. Після чого її госпіталізували до лікарні, де не виявили травм та відпустили. Щоправда, вже на інший день жінку забрала швидка в іншу лікарню, міську. А там вже і діагностували численні травми: зламані шийні хребці, тазові кістки і колінний суглоб.

"Нічого страшного, все нормально, все буде добре, просто забої, синці, садна. Ми наполягали на тому, щоб хоча би лишили на ніч, бо, кажу, це травма голови", - каже племінник потерпілої Олександр Цірук.

Щодо дій колег із обласної лікарні, то їх прокоментував головний лікар, який став на бік медиків.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Кожен лікар має право на лікарську помилку. Він обдивився, він дивився, він зробив обстеження, він помилився, повісимо його? То ми всіх лікарів повісимо!" - захищає колегу головний лікар Тернопільської обласної університетської лікарні Василь Бліхар.

Наразі потерпіла уже написала заяву у поліцію, у якій просить покарати медиків цієї лікарні за недбальство та непрофесійність.

Нагадаємо, що жінка не викликала швидку сину, оскільки боялась співмешканця

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий одеський блогер та журналіст Богдан Осинський став жертвою побиття зі сторони поліцейських.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі орудують шахраї: вимагають від господарів великі гроші за знайдених тварин.