Багато чоловіків мають проблеми з потенцією і від цієї біди ніхто не застрахований. Але цю проблему можна попередити і медики розповіли, як.

Коли чоловіки розуміють, що виникли проблеми з потенцією, як правило, намагаються одразу приймати якісь препарати, часто ті, про які чують в рекламі. Однак, за словами лікарів, це не найкращий метод, адже правильне лікування повинні призначити саме спеціалісти. Щоправда, далеко не всі чоловіки звертають за допомогою фахівців, соромлячись своїх проблем.

Але не всі знають, що популярні у багатьох і доступні продукти допоможуть впоратися з такою делікатною проблемою.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Медики радять звернути увагу на морепродукти, а саме на креветки. До того ж вони корисні не тільки для відновлення чоловічої сили, але і для жіночого організму.

Даний продукт відновить гормональний фон обом статям. Для чоловіків вживання креветок відмінно позначиться на сексуальному бажанні (підвищується рівень лібідо і відновлюється потенція).

Медики радять вживати креветки чоловікам і жінкам, якщо у них є проблеми в інтимному житті, також фахівці відзначили, що креветки борються з безпліддям і завдяки своїм властивостям очищати організм захищають його від онкологічних захворювань.

Нагадаємо, який вид спорту подарує вам богатирське здоров'я.

Як повідомляв раніше Знай.ua, фахівці розповіли про перші симптоми раку та на що варто звернути увагу.

Також портал Знай.ua писав, що Комаровський розвінчав міфи про ефективність такого бабусиного метода, як застосування оксолінової мазі при застудних захворюваннях.

Як раніше писав портал Знай.ua, більше про довголіття і якість життя можна дізнатися в спецпроекті "Знай про свою здоров'я". Провідні фахівці України та світу дадуть відповідь на всі хвилюючі вас питання. Як побороти безпліддя? Що таке ЕКО? Як підготуватися до вагітності? Ми надаємо достовірну інформацію на найактуальніші та хвилюючі вас теми.