Померла вдова знаменитого актора Анатолія Папанова Надія Катараєва. Її не стало на 94-му році життя.

Актриса хворіла на пневмонію, їй раптово стало зле вдома. Жінці викликали швидку, але до лікарні вона так і не доїхала.

Зазначимо, що Анатолій Папанов - видатний радянський актор театру та кіно, який був також народним артистом. Кіноглядачі різних поколінь захоплюються творчим дуетом кіноакторів Анатолія Папанова та Андрія Миронова у кінофільмах "Бережись автомобіля", "Діамантова рука", серіалі "Дванадцять стільців". Всього Анатолій Дмитрович брав участь у створенні понад сімдесяти кінострічок, включаючи озвучування мультфільмів, як, наприклад, Вовк з мультсеріалу "Ну, постривай!".

Папанов одружився з Катараєвою у 1945 році після закінчення війни. Вона також була відомою акторкою. Жінка з дитинства обожнювала театр та мріяла виступати на сцені. З 1950 року по 2014 рік Надія Каратаєва була актрисою Московського академічного театру сатири.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Актора не стало у 1987 році на 65 році життя. У цей час проходило планове відключення гарячої води. Страждаючи від серцево-судинної недостатності, він, проте, вирішив прийняти холодний душ і помер прямо у ванній від серцевого нападу.

Нагадаємо, "був совістю Франківська": помер відомий журналіст Василь Мельник.

Як повідомляв раніше Знай.ua, "посадив на олівець" Кучму, Ющенка і Тимошенко: у Дніпрі прощаються з легендарним митцем Леонідом Гамольским.

Також Знай.ua писав про те, що пішов у вічність відомий письменник, дружина вразила заявою: такої творчості більше не буде