У п'ятницю, 11 жовтня, в Україні очікується відносно тепла погода з середньою температурою повітря +12 +16 градусів, а на Півдні – +15 +20 градусів. При цьому в деяких областях країни все ж пройде дощ.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Дощі пройдуть на півдні і сході, крім Харківщини, та ще в Центрі, крім Вінниччини, а також можуть бути там періодично сильними. Тому жителі цих регіонів - підготуйтеся до дощів. На Заході і Півночі є імовірність опадів, але невеликих і локальних. Вітер повиватиме з заходу, помірний", - написала синоптик.

У Києві 11 жовтня буде досить свіжо, максимальна температура повітря близько +14 градусів. За словами Діденко, є ймовірність дрібного дощу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Четвер сьогоднішній містить так багато слів і речень, що хочеться просто помовчати. Але, звичайно, не про погоду на...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 10 oktober 2019

Нагадаємо, що карпатський гірськолижний курорт Буковель вже зустрів перший снігопад. Сніг випав на Драгобраті, Тростяні, Захарі Беркуті і на інших вершинах.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україну прийшло справжнє похолодання. Вночі в деяких регіонах країни навіть були заморозки. Однак синоптики прогнозують, що бабине літо все ж таки настане.

Також портал Знай.uа писав, що кияни вже встигли "насолодитися" і заморозками, і навіть першим снігом. Але довгоочікуваному бабиному літу в столиці бути, обіцяють синоптики.