На тимчасово окупованій території Донбасу почалися постійні землетруси. На це, зокрема, скаржаться жителі Макіївки. Жителі Донбасу повідомляють, що на їх будинках уже видно тріщини.

Інформацію про підземні поштовхи поширили в одній із публічних сторінок у соцмережах, на що звернув увагу журналіст Денис Казанський. Він опублікував цей допис на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

Землетрус
Землетрус

"В ОРДЛО зовсім вже апокаліпсис якийсь, землетрус у Макіївці... Не здивуюся, якщо там скоро з-під землі полізуть гігантські хробаки або місто просто провалиться прямісінько в пекло", – прокоментував Казанський.

У дописі про землетруси йдеться, що "щоденні потужні підземні поштовхи невідомого походження, що почалися майже рік тому і тимчасово припинилися". Однак нещодавно вони знову почалися з новою силою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що російська сторона звинуватила Україну у зриві розведення сил на Донбасі в районі населених пунктів Золоте і Петровське.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський пояснив, що буде з Донбасом у разі "плану Б": "Ми повинні забезпечити ...".