У четвер, 10 жовтня, в Kyiv Food Market відбувся прес-марафон президента України. Володимир Зеленський протягом усього дня відповідав на питання журналістів.

Він повідомив, що у разі "плану Б" Україні доведеться забезпечити виїзд жителів окупованого Донбасу.

"Всі, хто відчуває, проживаючи там, себе українцем – ми їх не залишаємо, ми повернемо їх разом з територією – це план А. План Б – всі, хто відчуває себе українцями – якщо у нас це буде довгий шлях – за повернення території, то ми повинні забезпечити людям можливість бути тут, на підконтрольній території", - заявив Зеленський.

Володимир Зеленський

Крім того, президент назвав помилкою те, що коли люди приїхали з окупованої території, то "ми, як влада, не забезпечили роботою, житлом".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"І багато хто повернувся назад. Це цивільні люди, вони ніколи не воювали. Влада не може все, але це треба було забезпечити", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, що питання від Знай.uа змусило Зеленського на мить забути про політику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розповів про зустріч із ветеранами та радикалами.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік.