У четвер, 10 жовтня, президент Володимир Зеленський провів прес-марафон у приміщенні Kyiv Food Market. Близько трьох сотень журналістів отримали можливість поставити запитання першій особі країни і пообідати разом з ним.

Варто відзначити, що на Kyiv Food Market журналістам підготували ситні частування. Їм подали піцу, гамбургери від одеської компанії Cooperburger з картоплею. Запити обід можна було колою.

Журналісти, які чекали черги для спілкування з президентом, могли поласувати піцою, круасанами і чизкейки. Безалкогольні напої, такі як вода, чай, кава і соки, подавалися безкоштовно. За алкоголь потрібно було доплатити.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що у приготуванні страв взяв участь навіть зірковий шеф-кухар, експерт передачі "Майстер-шеф" Ектор Хіменес-Браво.

"Я стежу за тим, щоб робота йшла за планом, щоб все було приготовлено вчасно і без затримок", - повідомив кореспонденту Знай.ua Ектор.

Нагадаємо, питання від Знай.uа змусило Зеленського на мить забути про політику.

Раніше Знай.ua повідомляв, Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік.

Також Знай.ua писав, Зеленський сказав, чого ще не робив на посту президента.