До кінця цього тижня синоптики обіцяють невелике потепління в більшості областей України. А вже в неділю прийде друге бабине літо, на яке так чекали українці. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Погода в Україні 12 жовтня

В суботу, 12 жовтня, дощитиме по всій Україні, крім Чернівецької області. Очікуються сильні пориви вітру до 10 м/сек. Вдень на півночі і заході повітря прогріється до +17 +18 градусів, а на півдні можливо +20.

Погода в Україні 13 жовтня

В неділя, 13 жовтня, буде сухо і сонячно за всій країні, але пориви вітру сягатимуть швидкості 10 м/сек. Вдень місцями на півночі і сході повітря прогріється до +16 градусів, а ось у Івано-Франківській області стовпчики термометрів сягнуть позначки +22. У на півдні і заході очікується температура повітря до +21 градуса.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що карпатський гірськолижний курорт Буковель вже зустрів перший снігопад. Сніг випав на Драгобраті, Тростяні, Захарі Беркуті і на інших вершинах.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україну прийшло справжнє похолодання. Вночі в деяких регіонах країни навіть були заморозки. Однак синоптики прогнозують, що бабине літо все ж таки настане.

Також портал Знай.uа писав, що кияни вже встигли "насолодитися" і заморозками, і навіть першим снігом. Але довгоочікуваному бабиному літу в столиці бути, обіцяють синоптики.