В Україну прийшло справжнє похолодання. Вночі в деяких регіонах країни навіть були заморозки. Однак синоптики прогнозую, що бабине літо все ж ще прийде в країну.

Про це пише видання Хвиля з посиланням на відомого синоптика Наталю Діденко.

За повідомлення Діденко, в Україні у середу, 9 жовтня, ще буде прохолодно. На Сході, у центральних областях та навіть на Півдні найближчої ночі спостерігатимуться заморозки 0-5 градусів. Виняток - Одеська область, Вінниччина та Крим. На решті території вночі передбачається +3+7 градусів. Та вдень температура повітря вже значно підніметься.

осіння погода
осіння погода

Опади на території України не прогнозуються, однак на Луганщині та Харківщині можливо пройдуть короткочасні дощі. У столиці 9 жовтня буде дощова погода. Найближча ніч буде морозною +4-+5 градусів. Денна температура в Києві складе +12 градусів. Із середи в Україну прийде потепління. Але тепла погода у середині тижня супроводжуватиметься дощами.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вже у неділю, 13 жовтня, за попередніми прогнозами, усі, хто лякають кота децибельним чханням та кашлем, і просто щасливчики, які вчасно відскочили від першої осінньої інфекції, знову радітимуть сонцю та затишному теплу. І схоже, що таки з неділі, з 13-го жовтня, в Україну йде бабине літо!" - йдеться у дописі Діденко.

Поки ми тут трясемося від холоду, ходимо, як опудала, в помешканнях, перепросивши неестетичні флісові штани, три шари...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 8 oktober 2019

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Як повідомляв Знай.uа оформити субсидії стало простіше: як подати документи "у два кліка".

Також Знай.uа писав, що зміниться для українців у жовтні: субсидії, податки, скасування дрібних грошей та інше.