Стало відомо, що керівник компанії "Укрзалізниця" Євген Кравцов заявив про подорожчання квитків на поїзд. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook юрист Михайло Шнайдер.

Так, за його словами, ще в четвер, 10 жовтня, Євген Кравцов анонсував значне подорожчання залізничних квитків. До того ж, юрист згадав також і про повну антисанітарію у вагонах поїздів.

"Тепер ми будемо платити БІЛЬШЕ за проїзд у наших "Улюблених" Поїздах. За бруд, сірість, клопів, антисанітарію та гриби під полицями нам доведеться розраховуватися за Європейськими Тарифами", - пише Шнайдер.

Також він не утримався від шпильки у бік керівника "Укрзалізниці".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Після чергового підвищення цін на квитки, він з легкістю зможе собі дозволити поміняти свої улюблені золоті ґудзики на Діамантові. Адже кожен раз коли ми сідаємо в холодний і брудний вагон, кожен раз коли ми лягаємо на несвіже і сире білизна і заходимо в такий туалет, ми всі з вами робимо Женю трішечки Багатшими...", - підсумував юрист.

Вчера руководитель "Укрзалізниці" Евгений Кравцов, анонсировал очередное, значительное подорожание железнодорожных...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 11 oktober 2019

Нагадаємо, що акціонерна компанія "Укрзалізниця" оголосила тендер на закупівлю рідкого мила з очікуваною вартістю 1,02 мільйона гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, у зв'язку з Днем захисника України і Покрови "Укрзалізниця" вирішила трохи змінити розклад, і пустила 14 додаткових поїздів по всій країні.

Також портал Знай.ua писав, що глава "Укрзалізниці" Євген Кравцов став винуватцем ДТП зі смертельним результатом.