З'явилася інформація, що в Україні опалювальний сезон повинен стартувати вже 15 жовтня. Тим не менш органи місцевого самоврядування в кожному регіоні вирішують самі, коли і де увімкнути опалення. Таким чином, опалення вже є в більшості українських міст.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Хвиля".

Нещодавно міністр розвитку громад і територій України Альона Бабак заявила, що з 10 жовтня тепловики приготувалися увімкнути опалення в об'єктах соціальної сфери, а вже з 15 жовтня в житловому фонді. Проте у зв'язку з низькою температурою повітря, тепло в батареї в деяких містах пустили дещо раніше прогнозованого терміну.

опалення
опалення

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Таким чином опалення раніше дали на Прикарпатті. Ще 4 жовтня тепло було запущено у двох лікарнях Івано-Франківська, а ще дві готувалися до запуску.

опалення
опалення

У понеділок 7 жовтня опалення увімкнули в ряді міст. А саме, у Львові подали тепло для садів, шкіл, лікарень та поліклінік. Цього дня у Львові та Ковелі почали опалювати тільки лікарні, будинок малятки, а також пологовий будинок. Також у цей день опалювальний сезон стартував у Тернополі в лікарнях і садочках.

Нагадаємо, очікування і реальність: українці зізналися, скільки зараз витрачають на комуналку.

Як повідомляв Знай.uа "Нагрілися": комунальники Садового вимкнули опалення в школах і лікарнях Львова.

Знай.uа писав, шантажують все місто: сотні розлючених городян протестують проти "Вінницяобленерго", терпець урвався.