Справжній крик душі українського заробітчанина з Польщі з'явився в мережі. Український актор Юрій Чеботаров написав у Facebook, як з ним обійшовся роботодавець у сусідній країні.

"Зламаний ніс і сліди душіння на шиї-так зі мною розраховувався керівник піцерії, в якій я заробляв гроші на життя у Польщі. Я актор з України, більше 20 років на театральній сцені", - пише він під закривавленим фото.

Марк розповів, що виходив у 2014 році на Майдан, виступаючи за європейські цінності, проте через три роки не побачив позитивних змін у своїй країні і вирішив відправиться в Польщу на запрошення одного з театрів.

Зламаний ніс і сліди душіння на шиї-так зі мною розраховувався керівник піцерії, в якій я заробляв гроші на життя у...

Geplaatst door Юрій Марк op Vrijdag 11 oktober 2019

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У місті Познань чоловік брався за будь-яку роботу і працював по 12 годин.

"Не зважав ні на які помикання заробітчанина. Вчорашня подія була шокуюча .Керівник локації у день звільнення за згодою сторін ще три тижню того, не виплатив розрахунок і сказавши прийти 10 жовтня о 22.00 за грошима. Зважаючи, що я іноземець намагався мене обдурити на гроші, а коли зрозумів, що не дається, почав погрожувати і душити", - пояснює українець.

Така поведінка роботодавця змусило його викликати поліцію. Проте поліцейські не звернули уваги на його закривавлене обличчя і навіть не подивилися відео з камер і єдине, що зробили – викликали швидку допомогу.

"Переконаний, що якщо б я собі захищав і був хоч один синець на керівнику піцерії, я б вже сьогодні був депортований. Не розумію, як таке могло статися в європейській Польщі", - дивується Марко.

Також актор подякував усім небайдужим за допомогу.

Нагадаємо, скільки грошей заробітчани відправляють в Україну.

Як повідомляв Знай. ua, іноземець спровокував на кордоні України міжнародний скандал.

Також Знай. ua писав, що заробітчан жорстоко побили в Польщі з-за української мови.