На Херсонщині обікрали жінку, яка пішла у ліс по гриби. Вона приїхала до лісу на власному мопеді та залишила його на узбіччі, а коли повернулася, транспортного засобу вже не було.

Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.

43-річна мешканка Нової Збур'ївки приїхала до лісу на мопеді марки "Хонда Такт" у п'ятницю, 11 жовтня. Коли близько 14:00 вийшла з лісу, то його вже не було.

Зараз правоохоронці проводять розслідування та шукають грабіжників.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно у продуктовому магазині Львова у хлопчика чоловік вкрав телефон. На відео, яке було зроблено камерами спостереження, видно, як хлопчик здійснюючи розрахунок за покупку поклав телефон на поличку. І одразу за ним підходить до каси чоловік. Він вовтузився біля полички, після чого телефон зник.

Нагадаємо, ПриватБанк екстрено залишає Дніпро, співробітники не в силах більше терпіти: фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці в старості зможуть розгулятися на широку ногу: коли чекати на підвищення пенсій.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" підняла ціни до небес, не кожен зможе дозволити собі поїздку: "Робимо Женю трішечки багатшим".