Михайло Шнайдер, популярний український блогер і юрист, розповів на своїй сторінці в Facebook, що в одному з магазинів Люботина, Харківська область, небайдужі встановили "Полку добра".

Вот такую "Полку Добра" установили в одном из магазинов Люботина. Каждый желающий может положить туда продукты, а каждый...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 10 oktober 2019

На поличку кожен бажаючий може покласти продукти для потребуючих - взяти продукти ті, кому вони необхідні, можуть абсолютно безкоштовно.

Шнайдер відзначає, що в даний час багатьом людям потрібна допомога і підтримка, адже бідним пенсіонерам нема на що купити собі навіть самі базові продукти.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментатори зазначили під постом, що такі полиці - не рідкість, і їх можна зустріти в деяких українських магазинах. Зазвичай люди залишають у них макарони, хліб, консерви, чай і солодощі.

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Нагадаємо, раніше п'яний харків'янин записався в "месники", - і сміх і гріх.

Також Знай.uа писав, що Зеленський зізнався, що купує в елітному київському супермаркеті.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що ціни на картоплю в Дніпрі б'ють рекорди: скільки доведеться викласти за "другий хліб", - краще сядьте.