Користувач Facebook Араік Мкртчян опублікував на своїй сторінці пост з відео, на якому зняв, в якому жахливому стані перебуває траса Черкаси-Чигирин.

Дорога на Чигирин. Їжджу нею майже кожного дня і кожного дня дивуюся і серджуся як вперше. Скільки можна це взагалі терпіти? Цікаво, чиновники хоч раз їздили в цьому напрямку?

Geplaatst door Араік Рафікович Мкртчян op Donderdag 10 oktober 2019

На Сайті президента та Кабінету міністрів України роками з'являлися петиції, в яких просили відремонтувати трасу, проте нічого досі не було зроблено.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Відео Мкртчян зняв на ділянці дороги біля села Худолієвка. Чоловік написав, що щодня здійснює поїздки по цій дорозі і сердиться, що з нею досі не можуть нічого зробити.

Мкртчян поставив риторичне питання: "Цікаво, чиновники хоч раз їздили в цьому напрямку?".

Нагадаємо, раніше побиття франківчанки маршрутниками отримало скандальне продовження, мережа кипить.

Також Знай.uа писав, що у Запоріжжі аферисти "пускають пил в очі" довірливим пенсіонерам.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що дороги в Україні стануть платними: які шляхи влетять водіям в копієчку.