Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив про введення оплати за проїзд трьома українськими дорогами. Наразі проблеми із дорогами є однією із найбільших проблем в державі. Українці не перестають виявляти своє обурення станом шляхів.

Нещодавно розгнівані люди блокували трасу під Одесою, яка знаходиться в плачевному стані. Владислав Криклій прокоментував болючу для українців тему бездоріжжя.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій

Міністр запевнив, що наразі обговорюються декілька варіантів вирішення проблеми, і як результат – покращення стану українських доріг.

"Зараз є кілька варіантів, які обговорюються, ми повинні зробити техніко-економічні обґрунтування, розрахунки. Йдеться про Львів - Краковець, київська кільцева, Біла Церква - Київ. Це ті ділянки, які можуть бути платними", - сказав міністр. Владислав Криклій

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В Україні стануть платними три дороги

Отже, оплата за дороги буде введена на трьох ділянках українських автошляхів: це Львів – Краковець, київська кільцева, Біла Церква – Київ. Міністр зауважив, що проїзд по Одеській трасі залишається безкоштовним. Криклій вважає, що концесійні платні дороги завжди повинні бути альтернативними до безкоштовних.

Нагадаємо, раніше повідомили, що водіїв змусять платити за дорогу

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Зеленського анонсували платні дороги

Також "Знай.ua" писав, що "євробляхи" будуть розмитнювати по-новому