День защитника в смс
День защитника в смс

14 жовтня 2019 року мільйони українців залишаться вдома в вихідний день і будуть святкувати відразу ж два найважливіших свята осені - День захисника України і Покрову Пресвятої Богородиці.

Святковий день припадає на понеділок. Українці отримають додатковий вихідний день, частина якого витратять на привітання чоловіків з їх святом або відвідування церкви і шанування Богоматері.

У цій статті ми в простій і доступній формі розповімо про історію свята, його значення для мільйонів українців і поділимося кращими привітаннями з Днем Захисника України по СМС.

День захисника України в 2019 році: чому він так важливий для України

День защитника в смс
День защитника в смс

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Свято всіх колишніх, нинішніх і майбутніх захисників України і вихідний день збігається за часом з одним з головних православних свят осені - Покровою Богородиці.

В Україні неспроста збігаються по датах два найважливіших свята. Своїм днем ​​Покрову вибрали ще запорізькі козаки в сімнадцятому столітті, які просили в Богородиці заступництва на поле бою, удачі і гідної смерті на війні.

Традиція святкувати день захисників Вітчизни на Покрову перенеслася в двадцяте століття. 14 жовтня було обране професійним святом бійцями Української Повстанської Армії, а пізніше - незалежної України.

Особливого значення 14 жовтня набуло з 2014 року. Після початку україно-російської війни п'ятий президент України Петро Порошенко заснував нове свято - День захисника. Уже з 2015 року 14 жовтня була оголошено офіційним вихідним днем.

Привітання з Днем Захисника України: інструкції по привітання

День защитника в смс
День защитника в смс

Офіційна назва свята схожа на старий радянське - День захисника вітчизни, який святкується 23 лютого. Не варто плутати старі і нові пам'ятні дати, оскільки вони несуть кардинально різні характери і смисли.

Сьогодні на 14 жовтня можна розсилати вітання всім чоловікам і деяким жінкам, що зв'язали своє життя з армією або службою в правоохоронних органах. Для цих цілей підійде проза, вірші, малюнки, які ви можете відправити СМС в один з численних месенджерів.

Привітання з Днем Захисника України в СМС: кращі приклади

День защитника в смс
День защитника в смс

СМС в віршах:

Побажання наші короткі: здоров'я, щастя, менше бід. У сім'ї щоб було все в порядку і життя багато-багато років!

З 14 жовтня вітаю я тебе! Нехай в кишенях гроші будуть, нехай тебе красуні люблять!

З тобою не страшно вдень і вночі,
Чи не встояти перед тобою!
Ти найкращий, це точно,
Захисник мій і мій герой!

***

Всіх військових України,

всіх захисників країни,

Хто спокій наш охороняє,

ми привітати вас прийшли.

Ви сміливі, хоробрі, відважні,

не боїтеся ви ворога,

Ви на суші, в небі, море,

охороняйте нас завжди.

***

Ці рядки привітання

вам хочемо піднести,

Свято це Українське

дуже важливе для країни.

Побажати хочемо успіху,

більше радості і сміху,

Розуміння в сім'ї

і спокою на землі.

У цей день ми голосно славимо,

України усіх синів,

Хто під військовий прапор,

На захист встати готовий.

Хто, не ховаючись від призову,

Борг віддати свій не забув,

Привітання чоловікам -

З Днем збройних сил!

СМС в прозі:

День защитника в смс
День защитника в смс

Дорогі чоловіки, вітаю вас з Днем захисника! Бажаю вам ніколи не бачити війни і горя. Нехай ваш життєвий шлях буде спокійний, упевнений і процвітаючий, а поруч завжди йдуть рідні та близькі люди.

***

З Днем Захисника! Бажаю бути здоровим, впевненим в собі і успішним. Залишайся таким же сильним і розумним. Нехай в житті у тебе буде спокій і мир, а на роботі - стабільність.

***

Вітаю тебе з 14 жовтня - Днем захисника України. Бажаю тобі сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя і спокою. Нехай життя буде наповнене приємними і позитивними емоціями і в ній ніколи не знаходилося час горю і війні.

***

Вітаю з Днем захисника! Це свято є дуже важливим, адже нагадує про те, яке велике значення має мужність. Я бажаю тобі завжди залишатися таким же впевненим в собі і витривалим. Нехай твоя доля буде успішною і благополучною, а поруч будуть близькі люди.