Великі супермаркети їжі часто потрапляють у скандальні ситуацію через недостатню гігієну. Там такий потік людей щодня, важко встежити, аби було чисто в кожному кутку. Але, якщо вже взялись продавати продукти, то і треба стежити і бути акуратними. Так, нещодавно, "героєм" українців стала каса популярного супермаркету АТБ.

Інцидент стався в магазині, який належить до мережі супермаркетів АТБ у Донецькій області, в Маріуполі. Українець Артем Тарасов зафіксував на камеру мобільного телефону антисанітарію на касі, куди кладуть куплені українцями продукти.

"Ось така чистота на касі в АТБ. Невже самим співробітникам не гидко сидіти в такому бруді. І як результат на зауваження відреагували тільки насмішками", - йдеться у дописі.

Касири на зауваження покупця просто посміялися і все, не взяли до голови нічого.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"А им есть когда навести порядок? Касса, зал плюс мы такие классные ;)", "Прийдут специально обученные дядьки с пылесосами и уберут. Не парься. Радуйся, что вообще есть кому тебя обслуживать", "В АТБ на 23 к концу дня кассиры такие грязные сидят, эти синие старые батники, у некоторых дырявые грязные, в волосах и в перхоти, с грязными руками, просто ужас", - коментують користувачі.

Нагадаємо, "Хавай, давай!": у Києві темношкірого іноземця змусили їсти банан на камеру,- принизливе відео.

Як повідомляв портал Знай.uа в кишені одного з затриманих були ювелірні прикраси

Також Знай.uа писав про те, що харківський суд виніс вирок двом неповнолітнім дітям, які пограбували перехожого