14 жовтня в Україні святкується одночасно чотири важливих свята: День українського козацтва, День захисника України, Покрова Пресвятої Богородиці та День створення УПА. Причетних до захисту нашого сьогодення і майбутнього порадує погода усмішками "бабиного літа". Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Значна частина континентальної Європи, вкупочці з Україною, обрамлена віночком дощів, вітрів та прохолоди Атлантики й...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 13 oktober 2019

"Значна частина континентальної Європи, вкупочці з Україною, обрамлена віночком дощів, вітрів та прохолоди Атлантики й північного повітря. І цей віночок надійно захищає нас від усіх отих какабек осені. Плюс - допомагає антициклон Lisbeth, який, власне, і є патроном українського бабиного літа", - зазначає синоптик.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Бабине літо кожен чекає з нетерпінням, бо це сонце, тепло і безліч красивого жовтого та синього кольорів посеред холодної і пасмурної осені.

"Тому, на Покрову, в День захисника України, повсюди очікується суха переважно сонячна погода. Температура повітря протягом дня становитиме +18+23 градуси. Кому вдень буде затепло, можна пройтися вулицею вночі: +7+13 градусів", - обіцяє Діденко.

У Києві Покрова обіцяє бути ясною і теплою, протягом дня передбачаються сонячні близько +20 градусів.

Увесь наступний тиждень, за попередніми прогнозами, планує бути якнайприхильнішим до бабів - суха малохмарна тепла жовтнева погода. Бабине літо.

Нагадаємо, в Україні випав перший сніг. У понеділок ввечері, 24 вересня, у Карпатах пішов мокрий сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українцям розповіли, яка погода очікується в жовтні.