Трагічний інцидент стався у Росії. Копи шукають меломана з азербайджанської діаспори. Молодика підозрюють у вбивстві ді-джея в кафе в Кіровському районі.

За версією слідства, він наполегливо змушував музиканта поставити іншу музику, але отримав відмову. Останнім аргументом став удар ножем у серце, розповіли в місцевій поліції.

Трагедія трапилась вночі, 13 жовтня у кафе на вулиці Ладозької. За попередніми даними, один з відвідувачів став вимагати змінити музику. Якщо переводити його претензію в цензурному вигляді, то вона звучала приблизно так: "Що за фігню ти ставиш".

Так сказали поліцейські. Ді-джей був впевнений у своїй якісній роботі. У якийсь момент сварки із гостем він отримав від суперника удар ножем у серце і помер у лікарні.

нічний клуб
нічний клуб

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Існує припущення, що вбивця із кухонним тесаком доводиться братом загиблому. На кадрах з камери відеоспостереження в кафе видно, як він вискакує в зал. Відвідувачі його стримують. Але це не допомагає. Далі на кадрах видно, як ді-джей із проштрикнутим серцем заходить у зал і падає на землю, стікаючи кров’ю.

Що стосується підозрюваного, то, як кажуть, він з азербайджанської діаспори. Поки чоловік у бігах. З ним наполегливо шукають зустрічі оперативники карного розшуку.

Нагадаємо, що харків’янці, яка вбила власну дитину, оголошено підозру.

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі жорстоко розправилися з напівголою дівчиною, яка влаштувала погром заради "лайків".

Раныше портал Знай.ua писав, що репера Емінема вбила і поховала кохана дівчина.