У День захисника України 14 жовтня під будівлею Київського національного університету імені Тараса Шевченка зібралися тисячі мітингувальників. Кореспондент Знай.uа дізнався, що відбувається на марші "Ні капітуляції" прямо зараз.

Варто нагадати, що мета маршу — вимога від президента Володимира Зеленського шукати інші виходи вирішення конфлікту на Донбасі, поза Мінського формату і розведення військ.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Учасники мітингу "Ні капітуляції" формують колони в столичному парку Шевченка. За пару хвилин до початку акції до натовпу приєдналося кілька машин.

"Сюди приїхали люди з інших міст. Знаю,що тут є наші однодумці з Добропілля і Дніпра", - розповів Знай.ua один з учасників акції Сергій Павлович.

Крім того, навпроти університету Шевченка стоїть близько 10 автобусів. Це свідчить про те, що на мітинг прибули жителі інших регіонів країни.

На даний момент за порядком стежать співробітники правоохоронних органів.

Як повідомляв Знай.uа президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою вшанували пам'ять загиблих захисників України.

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що київський метрополітен змінить графік роботи.

Сайт Знай.uа оприлюднив інформацію про те, що копи перевірять всі автобуси, які прямують до Києва.