Відома платформа Steam запустила розпродаж ігор, який присвячений до Національного дня камінг-ауту. Відтак, користувачам стали доступні знижки на різноманітні ігри, де присутня ЛГБТ-тематика. Щоправда, дізнатися про знижками зможуть не всі, бо в деяких регіонах зникла ця інформація щодо покупки ігор.

Як відзначається, реклами про акцію немає для геймерів з Росії та ряду інших країни. Однак, якщо зайти на сайт Steam через VPN, інформація про акцію буде відображатися і на головній сторінці. Причини, за якими сервіс так вчинив, зрозумілі.

Не відображається розпродаж ігор ЛГБТ+ тематики також і в українських користувачів Steam, адже Україна входить в регіон "Russian territoties". Зауважимо, що до цього регіону також належать Білорусь, Казахстан, Молдова і, звичайно, Росія.

Нагадаємо, що корпорація Microsoft представила відразу декілька пристроїв, які з'являться у продажу в наступному році.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, компанія Microsoft днями випустила пакет апдейтів для всіх підтримуваних версій Windows 10. В результаті посипалися скарги від користувачів.

Також портал Знай.ua писав, що Sony підтвердила, що її консоль наступного покоління буде називатися PlayStation 5, і вона вийде в наступному році.