"Повертайтеся живими!": Зеленський вдячно потиснув руку українським захисникам, зворушливі кадри

В День захисника України президент Володимир Зеленський під час візиту до району проведення операції Об'єднаних сил відвідав Авдіївську "промку". Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС в Facebook.

"Порвала, як тузик грілку": Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українська збірна з футболу перемогла збірну Португалії в матчі кваліфікаційного раунду з рахунком 2:1. Отже, збірна України достроково отримує путівку на Євро-2020.

На Хрещатику прогриміли вибухи: учасники маршу влаштували димову завісу, перші кадри

В центрі Києва проходив марш "Ні капітуляції", в якому брали участь тисячі мітингувальників. Як повідомляє кореспондент Знай.uа учасники акції почали збиратися у парку Тараса Шевченка.

зарплата
зарплата

Українцям підготували зарплатний сюрприз: встигни все до 27 років

На сайті Верховної Ради 9 жовтня опублікували законопроект, згідно з яким незабаром ЄСВ можуть скасувати і для працівників до 27 років встановити нульову ставку ПДФО.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Лікар Заворотнюк терміново звернулася до фанатів "Моєї прекрасної няні": "Вибачте мене..."

Здоров'я "Моєї прекрасної няні" Анастасії Заворотнюк, якій діагностували рак головного мозку, прокоментувала лікар. Анастасія Заворотнюк в даний момент знаходиться на лікуванні в московській клініці.