Кабмін вирішив побалувати українців додатковими вихідними. Так, міністри рекомендують роботодавцям переглянути вихідні дні для працівників на новорічні свята 2019/2020 і значно збільшити період відпочинку для українців.
відпочинок на природі
відпочинок на природі
Про це йдеться в розпорядженні № 7-р, опублікованому на порталі Кабінету міністрів України.
Так, 1 січня 2020 року припадає на середу - середину робочого тижня. Міністри рекомендують у розпорядженні перенести робочий понеділок, 30 грудня, на суботу, 21 грудня, а вівторок, 31 грудня, на суботу, 28 грудня. В такому разі українці отримають цілих чотири дні вихідних на Новий рік – з неділі, 29 грудня, у середу, 1 січня.

Новий рік у Донецьку
Новий рік у Донецьку

У документі також рекомендується перенесення робочих днів напередодні новорічно-різдвяних свят 2020 року.
В уряді рекомендують перенести робочий день з понеділка, 6 січня, на суботу, 11 січня. Відповідно, українці зможуть отримати ще чотири вихідних поспіль – з суботи, 4 січня, у вівторок, 7 січня.
Якщо не можуть заробляти по-європейськи, то нехай хоч відпочинуть по-людськи. А відпочинок під Новий рік - це казковий час, який так важливо провести у колі найрідніших людей.
Нагадаємо, українцям проведуть індексацію доходів: хто отримає більше вже в жовтні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще