Пішла з життя відомий український фотограф Галина Кравець зі Львова, яка проживала в Мукачевому.

Про це 18 жовтня повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Ольга Руда.

"Галя надзвичайно, до болю любила свою рідну землю. Вона з року в рік тішила нас усіх своїми неймовірними світлинками, де гори торкалися неба, квіти - сонця, стежки кликали у невідоме, а в самих непримітних місцях знаходилися справжні скарби", - йдеться у публікації.

"Ось цей грибочок, це моє останнє фото. Сьогодні 17/10/19 в 12:00 моє серце назавжди перестало битися. Дякую вам друзі за спілкування, за підтримку, за любов. Бережіть себе, своїх близьких, даруйте любов і захищайте одне одного.
А для мене зробіть ще одну милість, помоліться за мене і не забувайте! Я б написала вам ще багато добрих слів, але зараз пишу тремтячими руками синочка свого Святослава Кушлинського. Пам'ятаєте мене, ваша Галина Кравець", - йдеться у ще одній публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що знайдені на Львівщині останки людей відправили на експертизу

Як повідомляв портал Знай.ua, помер космонавт Олексій Леонов: чим запам'ятався дослідник Всесвіту.

Також Знай.ua писав про те, що завтра у Харкові поховають загиблого бійця Збройних сил України