Стало відомо, що в Україні дронів намагаються постачати озброєнням. В мережі опублікували відеоролик стрільби з гранатометів РПГ-22, які були встановлені на безпілотник.

"Перевірка прицільно-стрілецького комплексу з двома імітаційними гранатометами РПГ-22 з борту ударного коптера "Демон", – написано в описі.

Слід зазначити, що справжня бойова граната РПГ-22 має калібр 72,5 мм Прицільна дальність стрільби з такого гранатомета становить 150–200 метрів, а максимальна дальність стрільби – 250 метрів. РПГ-22 важить всього 2,8 кілограм.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що у Новій Зеландії придумали незвичайне пристосування для дрона. Він допомагає селянам випасати овець.

Як повідомляв портал Знай.ua, американські військові провели випробування коригованої мініатюрної бомби GBU-69/B, скинувши її на автомобіль з ударного безпілотника.

Також портал Знай.ua писав, що новий варіант використання безпілотних літальних апаратів запропонували інженери з Мічиганського університету в США. По суті, це оригінальне застосування дронов. Однак, варто воно того - невідомо.