Два роки тому в центрі Харкова сталася ДТП за участю Олени Зайцевої і Геннадія Дронова. 20-річна дівчина на Lexus намагалася проскочити перехрестя, а бізнесмен на Volkswagen Touareg поспішив рушити з місця. В результаті зіткнення автомобіль дівчата вилетів на тротуар. Шість осіб загинуло. Винуватці ДТП отримали по 10 років за ґратами.

Адвокат розповіла про не виконання фігурантами ДТП у Харкові судового вироку в повній мірі.

Дронов і Зайцева, які відбувають покарання у справі про резонансну смертельну ДТП у Харкові на вулиці Сумська, не провели добровільне відшкодування потерпілим, не зважаючи на відповідне рішення суду. Про це розповіла адвокат Лариса Матвєєва на своїй сторінці в Facebook.

Наголошується, що виконавчі листи були отримані стороною потерпілих. Провадження щодо Дронова вже відкрито, а за Зайцеву - немає ніякої інформації.

Олена Зайцева
Олена Зайцева

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Заяви про виплату страхового відшкодування були спрямовані страховим компаніям обох засуджених (ПРАТ "СК "ВУСО" та ПРАТ "СК "Арсенал страхування", проте до цих пір жодного виплат, ні рішення щодо розгляду документів немає.

Олена Зайцева
Олена Зайцева

"Будемо звертатися з адвокатськими запитами про стан розгляду заяв і в разі відмови - до суду", - написала Матвєєва.

Адвокат також розповіла, де і в яких умовах відбувають покарання засуджені Зайцева і Дронов.

Нагадаємо, кур'єри з їжею і поїздки на шопінг: як Зайцева мотає термін у VIP-колонії під Дніпром.

Як повідомляв портал Знай.ua , за надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.ua писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.