Повернення в українську державу обов'язкового технічного огляду не допоможе знизити аварійність на дорогах. Але в свою чергу це може і підвищити корупцію в нашій країні.

Про це заявив в ефірі ObozTV автоюрист Денис Конюшко.

Денис Конюшко розповів, що ініціатива повернення обов'язкового техогляду це неправильне рішення. Адже за статистикою в Україні всього 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.

Також автоюрист зазначив, що після скасування обов'язкового технічного огляду в Україні навпаки знизилася частотність аварій з 2011-го по 2019 рік.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

За словами Дениса Конюшко кожен автомобіліст повинен сам слідкувати за станом свого транспортного засобу. Адже пройшовши техогляд і заплативши 1000 або 2000 грн за наклейку, це не забезпечить безпеку авто.

У свою чергу Денис Конюшко заявив, що обов'язковий техогляд все таки повернуть в Україну, адже влада "хоче виконати вимоги ЄС".

Нагадаємо, водіям пояснили нові правила проходження техогляду.

Як повідомляв раніше Знай.uа , стало відомо, що загрожує водіям за відсутність аптечки в автомобілі.

Також Знай.uа писав, що переповнена маршрутка потрапила в аварію на слизькій дорозі.