Неполадки на поїздах "Укрзалізниці" знову загрожували життю пасажирів. Інцидент стався під Львовом - електричка почала горіти посеред шляху.

🔥 ЛЬВІВСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ ТЕЖ ВОГОНЬ! ЛьвівЕлектроТранс схоже передав палаючу іскру-естафету. Ну або це просто якісь локальні супергерої з суперзлодіями пиздяться в тамбурі 💥

Geplaatst door To Lwów, kuЯwa op Zondag 20 oktober 2019

Відео події опублікували в Facebook у спільноті "To Lwów, kuЯwa". В одному з вагонів поїзда почали палати іскри, кілька разів полум'я ставало таким сильним, що здіймалося вище даху вагона. У коментарях до відео припустили, що причиною таких сильних іскор, швидше за все, був надірваний контактний провід - він впав на дах, і від руху з нього сипалися іскри.

Ролик на сторінці підписали так: "Львівська залізниця теж вогонь! ЛьвівЕлектроТранс схоже передав палаючу іскру-естафету. Ну або це просто якісь локальні супергерої з суперзлодіями пи**яться в тамбурі".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У коментарях користувачі по-різному відреагували на страшну ситуацію: деякі спробували пожартувати, але їм швидко пояснили, що вогонь у вагоні з людьми - це не жарти.

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" змусила людей задихатися, кадри нелюдських умов лякають: "Як на Сибір везуть".

Також Знай.uа писав, що глава Укрзалізниці Кравцов хоче купити китайських вагонів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Укрзалізниця придумала шалене "покращення": рідке мило на 1 мільйон, тепер умиємося.