У прес-центрі ООС повідомили, що 22 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 24 рази порушили режим припинення вогню. Про це йдеться на офіційній сторінці у facebook.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, стрілецької зброї та протитанковими керованими ракетами (ПТКР). Окрім того, фіксувався вогонь ворожих снайперів", - йдеться у повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 10 обстрілів, а в районі "ПІВНІЧ" - 14 обстрілівз гранатометів, великокаліберних кулеметів і ПТКР, з мінометів калібру 82 мм, станкових і автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

За минулу добу, внаслідок обстрілів, загинув один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил, два - зазнали поранень, а ще один – отримав бойове травмування.

Впродовж поточної доби втрат серед українських героїв внаслідок ворожих обстрілів окупантів не зафіксовано.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Також у прес-центрі ООС повідомили про факт здійснення реалізації паливно-мастильних матеріалів та скрапленого газу без отримання ліцензії на провадження вказаного виду діяльності на території АЗС, розташованої на 704-му кілометрі автошляху Знам’янка - Луганськ - Ізваріно.

Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 2 млн. 362,2 тис. грн.

Нагадаємо, у вересні на Львівщині пройшли міжнародні військові навчання "Rapid Trident 2019" з участю більше 3 тисяч військовослужбовців армій 14 країн.

Як повідомляв портал Знай.ua, 4-а окрема танкова бригада ЗСУ успішно завершила бойові навчання: танкісти відпрацьовували тактичну підготовку.

Також Знай.ua писав, в зоні проведення ООС пройшли тактичні навчання з протиповітряної оборони.