Авіакомпанія Wizz Air на даний момент не планує відновлювати роботу дочірньої компанії, оскільки це не дозволяють забезпечити внутрішні ресурси лоукоста.

Таку заяву зробив директор з персоналу та маркетингу Wizz Air Йохан Эйдхаген, передає avianews.com.

Wizz Air не має наміру масово запускати рейси по Україні. Аргументують це тим, що використовує літаки великого розміру, а саме 180-місні A320 і 230-місні A321. А цей ринок вимагає літаків меншої місткості.

Йохан Эйдхаген наголосив, що лоукост може освоювати нові напрямки, але для цього повинна бути створена відповідна інфраструктура. Особливо це стосується регіонів України.

Представник авіакомпанії анонсував захід Wizz Air в кінці березня 2020 року в аеропорт Запоріжжя, який відкрили 22 жовтня після проведення капітального ремонту аеродрому, і запуск шести рейсів у Відень, Будапешт, Вільнюс, Гданськ, Краків і Вроцлав.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

авіакомпанія Aigle Azur скасувала всі рейси в Україну
авіакомпанія Aigle Azur скасувала всі рейси в Україну

В заяві авіакомпанії сказано, що за результатами зустрічі та з урахуванням зазначених вище умов, у Wizz Air Україна має на меті отримати ліцензію українського авіаперевізника вже в наступному, 2019 році.

Нагадаємо, раніше ручний вантаж у літаку: які норми встановили МАУ, SkyUp, British Airways та інші перевізники.

Як повідомляв портал "Знай.ua", МАУ готова поповнити флот українськими літаками.

Також "Знай.ua" писав, що Ryanair запускає десятки нових рейсів з України.