Колишній політв'язень Кремля, український режисер Олег Сенцов розповів про своє ставлення до президента України Володимира Зеленського.

Про це Сенцов розповів в інтерв'ю видання "НВ".

Олег Сенцов вважає, що Зеленський - це найщиріший президент України за всю історію незалежності держави. Водночас режисер зізнався, що він не може поки що зрозуміти, яким чином Зеленський зможе зараз "вибудувати всю систему країни".

Олег Сенцов
Олег Сенцов

"Мене часто запитують, що я думаю про президента Зеленського. Головне, що я про нього зрозумів, що у своїх намірах він щирий. А таких щирих президентів у нас ще не було. Він робить речі, може, навіть не помилкові, а несподівані", - сказав Сенцов.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

За словами Сенцова, український президент робить несподівані речі.

"Його критикують. Питання в тому, наскільки він зможе вибудувати зараз всю систему країни, чи буде вона новою або залишиться ширмою для того, що є зараз. Це головне для мене питання, і відповіді на нього у мене поки немає", - резюмував він.

Зазначимо, що Олега Сенцова засудили російським судом до 20 років позбавлення волі 25 серпня 2015 року. Його звинуватили у створенні в Криму терористичного співтовариства і керівництві їм, замаху на придбання вибухових пристроїв і незаконному зберіганні вогнепальної зброї і боєприпасів, двох терористичних актах і підготовці ще одного теракту. Своєї провини Сенцов не визнав.

Нагадаємо, Сенцов оголосив про створення власної організації: чим займатиметься колишній бранець Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво.