Колишньому співробітнику спецпідрозділу "Беркут" Сергію Тамтурі, якого звинувачують в розстрілах під час Євромайдану, пом'якшили запобіжний захід.

Цю інформацію повідомила кореспондентка hromadske.

У повідомленні йдеться, що з цілодобового домашнього арешту Тамруті пом'якшили покарання до нічного домашнього арешту з 22:00 до 6:00.

Ексберкутівцю Тамтурі, обвинуваченому в розстрілах на Майдані, пом'якшили запобіжний захід

Варто зазначити, що колишнього беркутівця було ув'язнено ще в липні 2015 року.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сергія Тамруту та ще чотирьох ексберкутівців звинувачують у розстрілі 48 та пораненні 80 протестуючих на вулиці Інститутській.

Ексберкутівцю Тамтурі, обвинуваченому в розстрілах на Майдані, пом'якшили запобіжний захід

Нагадаємо, що адвокат і заступник глави Адміністрації колишнього президента Віктора Януковича Андрій Портнов вимагає від генпрокурора Руслана Рябошапки амністувати "беркутівців", які брали участь у вбивствах протестувальників на Євромайдані в 2014 році. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Портнов бажає звільнити "майданний підрозділ ГПУ", який називає "злочинним угрупованням, мета якого - реабілітація осіб, причетних до розстрілів співробітників міліції і провокацій вбивств учасників Майдану, викрадення зброї, захоплення військових частин і держустанов".

Як повідомляв портал Знай.uа, Окружний адміністративний суд Києва відновив Станіслава Шевчука на посаді судді Конституційного суду України.

Також портал Знай.uа писав, що Ігор Лєсєв прокоментував арешт Пашинського.