В Україні почнуть шукати пам'ятники Леніна, адже на них з'явився підвищений попит. Розпочнуть пошуки представники Системи електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ). Про таке повідомляється на Facebook-сторінці підприємства.

Як зазначають у держпідприємстві, вони планують почати торгувати демонтованими пам'ятниками радянського вождя Володимира Леніну. Адже, останні два Леніна пішли з молотка з істотним підвищенням ціни, а один з них навіть допоміг виплатити заробітну плату працівниками комунального підприємства.

Зауважимо, що в рамках декомунізації по всій території України раніше демонтували пам'ятники Леніну. Ці скульптури також використовують як арт-об'єкти.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, прес-секретар "Слуги народу" розповіла головні інсайди: що відбувається всередині фракції Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво