25 жовтня, п'ятниця, Операція об'єднаних сил опублікувала на своїй сторінці в Facebook ранкове зведення за 24 жовтня з окупованого Донбасу.

Як передають в ООС, окупаційні війська 25 разів за день порушили режим припинення вогню на території Донбасу.

Зведення станом на 07:00 25 жовтня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 24 жовтня, збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 24 oktober 2019

15 обстрілів з використанням БМП, гранатометів, кулеметів та іншої стрілецької зброї відбулися на території, які входять у відповідальність угруповання "СХІД". Обстріли велися біля Мар'їнки, Авдіївки, Талаківки та інших населених пунктах.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В районі відповідальності угруповання "ПІВНІЧ" було скоєно 10 обстрілів. Окупаційні війська знову активізувалися в районі, де має відбутися розведення військ. 5 разів був відкритий вогонь по Золотому-4 з гранатометів і кулеметів. Обстріли вчиняли також в районах Луганського, Троїцького та інших населених пунктах.

За інформацією ООС, поранення отримав один військовий ООС, з початку 25 жовтня противником не було скоєно жодного обстрілу.

Нагадаємо, раніше бойовики що є сили обстріляли ремонтників на Донбасі: у штабі ООС повідомили сумні новини.

Також Знай.uа писав, що українські захисники ліквідували лігво донецьких паразитів, один постріл і кінець: відео спецоперації.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що на Донеччині загинув боєць Нацгвардії: "Був справжнім патріотом України".