Колишній політв'язень Кремля, український режисер Олег Сенцов після звільнення "доповнює кіношні прогалини". Так, режисер порівняв ситуацію в Україні з культовим фентезійним серіалом "Гра престолів".

Відповідний допис Сенцов опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Олег Сенцов відзначив, що головний антагоніст серіалу - Король Ночі, надзвичайно схожий на президента країни-агресора Володимира Путіна.

Олег Сенцов
Олег Сенцов

"По дорозі в Гданськ доповнюю кіношні прогалини. В даному випадку - серіальні, дивлюся останній сезон "Гри престолів". У казці розрізнені сили змогли об'єднатися проти спільного ворога - армії мертвих і перемогти. В реальності у сучасних українців відмінностей набагато менше, ніж між дотракійцями й вільним народом, але до повного єднання ще далеко, як і до перемоги над нашим противником. Дивно, все-таки як Король Ночі схожий на Путіна. І виявилося, що так думаю не я один...", - написав Сенцов.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

По дороге в Гданськ восполняю киношные пробелы. В данном случае - сериальные, смотрю последний сезон "Игры престолов". В...

Geplaatst door Oleg Sentsov op Vrijdag 25 oktober 2019

Зазначимо, що Олега Сенцова засудили російським судом до 20 років позбавлення волі 25 серпня 2015 року. Його звинуватили у створенні в Криму терористичного співтовариства і керівництві їм, замаху на придбання вибухових пристроїв і незаконному зберіганні вогнепальної зброї і боєприпасів, двох терористичних актах і підготовці ще одного теракту. Своєї провини Сенцов не визнав.

Нагадаємо, Сенцов оголосив про створення власної організації: чим займатиметься колишній бранець Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво.