У Тернопільської області між населеними пунктами Колодіївка і Скалат загинула 15-річна дівчинка, яка випала з переповненого автобуса. Наталія Цар поверталася з навчання у село Криве. Передає "Експрес".

Як повідомив голова відділу комунікації обласного управління поліції Сергій Крета, по дорозі колесо автобуса потрапило в яму, а результаті чого дівчинка випала і вдарилася головою. На місце подіїв приїхала "швидка", але дорогою до лікарні Наталя померла. За словами медиків, причиною смерті став перелом шийних хребців.

Односельчани повідомили, що Наталія навчалася в коледжі за спеціальністю туризм. Вона була єдиною дитиною в сім'ї.

"Вона була дуже гарна, привітна. Всі її дуже любили", – розповіла односельчанка Іванка.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Місцеві мешканці збунтувалися проти місцевої влади після похорону дівчини. Вони вимагають, щоб дорогу, де загинула Цар, терміново відремонтували.

"Ми почули вимоги пікетувальників. Я гарантував людям, що підрядна організація приступить до ремонту", – запевнив головний інженер Служби автомобільних доріг в Тернопільської області Юрій Ходаковський.

Нагадаємо, молода франківчанка померла під час пологів, чоловік підозрює найстрашніше.

Як повідомляв портал Знай.ua, зниклого під Дніпром 2-річного малюка знайшли в ямі біля річки.

Також портал Знай.ua писав, у центрі столиці доньку посла наздогнала таємнича смерть.