В кінці серпня на території Польщі вбили українку. Для розкриття вбивства мешканки Львівської області співпрацюють українські та польські поліцейські.

Про це йшлося під час зустрічі першого заступника Голови Нацполиции, начальника кримінальної поліції, В'ячеслава Аброськіна з представником Міністерства внутрішніх справ Польщі Павлом Добошем, йдеться в повідомленні департаменту комунікації Нацполиции України.

Відомо, що 30 серпня 2019 року 26-річну мешканку Львівській області вбили в місті Sochaczew. Правоохоронним органам вдалося встановити, що до злочину причетний громадянин України.

Польські поліцейські вважають, що після скоєння злочину він виїхав на територію України.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Тому польські правоохоронці звернулися за допомогою до Нацполиции і співпрацюють у питанні затримання зловмисника.

"Зараз наші спільні зусилля спрямовані на встановлення місця перебування та затримання підозрюваного у вбивстві. Злочинці повинні знати, що для нас, поліцейських кримінальної поліції, немає меж. Скоїв тяжкий злочин у Польщі, і зник в Україні - обов'язково будеш розшукано і затримано. Якщо скоїв злочин в Україні, а сховався в Польщі, реакція поліцейських буде аналогічною", - зазначив Аброськін.

Крім того, він подякував польським колегам за допомогу в поверненні тіла співвітчизниці для поховання на батьківщині.

Нагадаємо, в Одесі п'яний "самурай" з ножем напав на перехожих.

Як повідомляв Знай. ua, одесит звірячому розправився з пенсіонеркою.

Також Знай. ua писав, що в Дніпрі сталося непоправне, душогуб досі на волі.