У Харкові сталася резонансна подія, яка не тільки сколихнула все місто, а й всю Україну. Відтак, біля одного із місцевих супермаркетів сталася стріляна, у якій загинув "права рука" кримінального авторитета відомого на прізвисько "Жора". Окрім цього, також травмувалася ще одна людина.

Як повідомляється, спочатку авторитет "Жора" з бандою сиділи в кафе, де між ними почався конфлікт, який закінчився перестрілкою на парковці.

За словами директора Центру екстреної медичної допомоги Віктора Забашти, під час конфлікту 30-річний чоловік отримав вогнепальні поранення в груди і помер в кареті "швидкої". Також ще одна людина поранена, щоправда, її стан не критичний.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Убитий в перестрілці – Володимир Борох, відомий як "Тайсон", права рука Жори. Сам Жора зараз в 4-й лікарні з проникаючим пораненням в груди", – йдеться в повідомленні.

Наразі правоохоронці вже розшукують зловмисників. Зауважимо, що автомобіль, на якому приїхав один з учасників стрілянини, вже знайшли спаленим.

Нагадаємо, що у Харкові біля супермаркету “Восторг” на вулиці Клочківській пролунали постріли.