Відтепер всю необхідну інформацію, яка цікавить українців щодо земельної реформи, можна знайти на відповідному сайті, який цими днями запрацював в Україні.

Про це йдеться на сайті Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Як відзначається, на сайті розміщено інформацію про складові земельної реформи, надаються роз’яснення для землевласників, орендарів та потенційних покупців земельних ділянок сільськогосподарського призначення, містяться корисні посилання.

“В Україні запущено інформаційний ресурс, який дає відповіді на актуальні запитання щодо земельної реформи в Україні”, - повідомляється на сайті.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський провів нараду по підготовці держбюджету-2020, в якому поставив міністру фінансів завдання скоротити витрати держбюджету на утримання чиновників на 10%.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Вінниччині, поблизу райцентру Іллінці добуватимуть алмази. Поклади виявили на місці падіння метеорита між селами Лугове Іллінецького та Іваньки Липовецького районів.

Також "Знай.ua" писав, що у МОЗ планують встановити нові гранично допустимі концентрації для шкідливих речовин в атмосфері повітря