Цими днями мешканець Києва Михайло Шнайдер розповів історію, яка розчулила не тільки все місто, а й всю Україну. Так, чоловік поділився ситуацією, яка сталася з ним в місцевому супермаркеті. Про це він написав на власній Facebook-сторінці.

Як відзначає, в одному із супермаркетів, він замітив жінку похилого віку, яка, дивлячись на продукти, плакала.

"Сьогодні ввечері зайшли з дружиною в супермаркет біля нашого Дому. Біля прилавка з м'ясом я помітив худеньку, згорблену бабусю. Вона пильно дивилася на те саме м'ясо... а в її очах стояли сльози. Ви навіть не уявляєте, як мені стало сумно в той Момент. Адже ця жінка, тяжко працювала все своє свідоме Життя. Вона про щось мріяла, на щось Сподівалася. І навіть не могла подумати, що на старості років, не зможе собі дозволити купити шматок елементарного М'яса", - розповів чоловік.

Також він додав, що в цьому винні саме ми, адже допустили таке.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Як ми змогли таке Допустити? Чому Українські люди похилого віку, виявилися одними з найбідніших на всьому Європейському континенті? Чому мільйони наших пенсіонерів змушені не жити, а Виживати? А головне, як все це Виправити? Хоча я продовжую сподіватися, що у нашої нової влади, відповіді на ці питання Знайдуться. Адже далі так виживати, вже немає ні сил ні Бажання...", - підкреслив киянин.

Грустно и Больно. Сегодня вечером зашли с женой в супермаркет возле нашего Дома. Возле прилавка с мясом я заметил...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 25 oktober 2019

Нагадаємо, місія нездійсненна: як прожити на 63 євро українцю і європейцеві.

Як повідомляв Знай.uа ціни на картоплю в Україні та Естонії: скільки коштує "другий хліб" вдома і за кордоном.

Знай.uа писав, київських учнів годують простроченням і гниллю: у зоні ризику 8 шкіл.