У національному залізничному перевізнику, в компанії "Укрзалізниця" виступили з різкою критикою нової реформи українських залізниць. У компанії дали чітко зрозуміти новому уряду, що існує ймовірність проведення масових протестів. І це не дивно, адже мова йде про божевільні скорочення робочих місць.

Про це стало відомо завдяки повідомленням профспілок компанії "Укрзалізниця".

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Так, згідно з поданим планом, "Укрзалізницю" буде розділено на три підприємства, а кількість робочих місць зменшиться на 120 тисяч. З'явилася інформація, що голова профспілки залізничників і транспортних будівельників України Вадим Бубняк скликав термінове засідання Ради профспілки. На захід запрошено Прем'єр-міністра Олексія Гончарука та міністра інфраструктури Владислава Криклія.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" підсунула дніпрянам величезну свиню: на скільки подорожчають квитки.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Харків отримав додаткові поїзди на осінні канікули: куди поїдемо з маленькими непосидами.

Знай.uа писав, Укрзалізниця та Київпастранс влаштували баттл в соцмережах: "Не вберегли".