Унікальну знахідку в одній із квартир Одеси знайшов рієлтор. Відтак, чоловік натрапив на старовинний камін, який не тільки гарно зберігся, а й виявився дивовижним витвором мистецтва. Відповідний допис з'явився на Facebook-сторінці Сергія Матвєєва.

Як відзначається, надзвичайно красиву знахідку в старій розселення комуналці виявив рієлтор в Одесі. Так, під час огляду квартири водній з кімнат виявився великий старовинний камін з чавуну і кераміки. Як заявив чоловік, якщо новим власникам він не сподобається, то охоче придбає його собі.

"Якщо покупцям камін буде не потрібен, а квартира ідеальна під переклад в комерційне призначення, буду домовлятися, щоб викупити це диво", - підкреслив Сергій Матвєєв.

Нагадаємо, мільйонам українців підвищили субсидії: пільги на комуналку показали в цифрах

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям переглянуть субсидії у три етапи: хто ризикує втратити пільги на комуналку

Також Знай.ua писав про те, що субсидії "по-новому": на українців чекають масштабні зміни, що потрібно знати