І ось черговий незадоволений покупець супермаркету АТБ. На цей раз дівчина була розчарована "готовою" випічкою. Про це в понеділок, 21 жовтня, написала на сторінці в соціальної мережі Facebook Юля Петрова.

Так, дівчина опублікувала фотографію, на якій у розрізі видно "рівень готовності" хлібобулочного виробу.

"Ось така сира випічка в нашому АТБ. Так що в наступний раз як виставити на продаж спробуйте на готовність", - підписала знімок Юля.

Користувачі мережі відреагували по-різному: одні обурюються, інші ж дорікають "господарністю" дівчини.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"То візьми та сама напечи дома, а не виставляйте напоказ, як печуть. Господині розумні", "Але за це люди платять чималі гроші", "Напечіть господині дому і не вдавайте розумних прям такі всі господині", "Прибрали санстанцію тепер труїтеся", "І причому тут господині, або самі напечи. Купуєш, так треба щоб відповідало вимогам, а не викидати гроші в сміття", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, що в супермаркеті "Фуршет" в Києві, який знаходиться на вулиці Райдужній, помітили щура. Гризун спокійно бігав між торговими рядами, коли на нього натрапив журналіст Антон Страшко.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Запоріжжям, у Мелітополі, п'яна компанія на автомобілі Opel протаранив магазин "АТБ".

Також портал Знай.ua писав, що живих папуг в київський супермаркет "Епіцентр" привозять в коробках з-під печива, перемотану сіткою. При цьому птахам явно бракує місця і вони відчувають себе некомфортно.