У Києві відбувся зомбі-парад на честь свята Хелловіна під назвою Zombie Walk. Неподалік станції метро "Золоті Ворота" розгулювали люди у костюмах різноманітної нечесті.

Захід відбувся у суботу, 26 жовтня, передає Інформатор.

Учасники зомбі-параду почали збиратися близько 13:00 біля пам'ятника Ярославу Мудрому. Участь у події могли взяти усі, незалежно від віку та статі. Багато учасників Zombie Walk, прийшли з уже нанесеним гримом. Однак на місці працювали спеціальні точки, де майстри за невелику плату наносили макіяж тим, хто не зміг з тих чи інших причин зробити його сам.

Участь у параді, який вже став щорічним, взяли близько 100 осіб. Тут були і загадкові вампіри, і злісні зомбі, і криваві медсестри і багато інших жахливих але, веселих представників потойбічного світу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Гарбуз на Хелловін
Гарбуз на Хелловін

Зазначимо, що Хелловін або Відьомська ніч — сучасне свято, яке походить від старовинного кельтського. Святкується в ніч проти 1 листопада. Після прийняття християнства його святкували як "надвечір'я Дня всіх святи"». Найгучніше відзначається у США, Канаді, Ірландії та Великій Британії.

Нагадаємо, що на тлі затишного і теплого жовтня останній осінній місяць осені очікується досить примхливим. Сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного протягом всього листопада.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці залишаться без улюблених фільмів і серіалів: популярні сайти закриті назавжди, що робити.

Також "Знай.uа" писав, що президент МАУ повідомив українцям печальні новини, вперше за 27 років: "Не хочу повторювати".