В Україні в кінці жовтня ціни на головні продукти харчування різко змінилися. Відомо, що експерти передбачали зниження цін, так і сталося. Навіть картопля, урожай якої в 2019 році не вдався, теж впала в ціні.

Експерти аграрного ринку радять громадянам поквапитися, так як у фермерів, які не мають місця для зберігання, розпродають залишки і ціни знову підуть вгору. Про це пише РБК.

Ринок
Ринок

На агроринках і в торгових мережах української столиці ціни знизилися. Так, в одній з бюджетних мереж супермаркетів цілком якісна цибуля продається по 6,5 грн/кг, морква по 7,5 грн/кг, буряк-6 грн/кг, капуста по 6,5 грн/кг.

Ринок
Ринок

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Торговці притримують зниження цін на картоплю: мішок великого добірного коренеплоду вагою 22-24 кг продають не дешевше 9 грн за кіло. Стверджують, що білоруська картопля, якість якої відмінна, але ажіотажу серед покупців немає.

Хоча ще місяць тому за такою ціною відірвали б "бульбу" з руками, адже у вересні ціна була в 1,5 рази вище – 15-16 грн за кіло. Аналітики стверджують, що ціни на сезонні продукти рослинного походження в Україні затримаються на мінімумі до кінця жовтня. Вже з початку листопада вартість зростатиме.

Нагадаємо, тисяча гривень зараз і в 2000-х: що можна придбати на цю суму.

Як повідомляв Знай.uа курс валют на 27 жовтня: гривня тягне українців у прірву.

Знай.uа писав, українець показав "солодкі" заробітки за кордоном: подробиці змусять задуматися кожного.